/ Inspiration / Tips / Vardag /

Vårkläder

1. Här   //   2. Här   //   3. Här
 
För det första så är ju kjolar så himla snyggt, dock har jag inte så många men ska verkligen köpa fler till våren och sommaren. Speciellt någon i mocka imitation eller som den kjolen i mitten.
 
 
1. Här   //   2. Här   //   3. Här
 
Och jag tror verkligen att jag måste ta och klicka hem lite ljusare tröjor nu till våren för har typ bara massa svart i min garderob haha. Och gärna några tröjor i denna stilen som dessa på bilderna skulle jag vilja ha. 
 
1. Här   //   2. Här   //   3. Här
Och det sista jag verkligen gillar är ett par blå jeans med hål på knäna, det är riktigt snyggt och passar till det mesta. Själv har jag det tredje paret och jag verkligen älskar dem. Sen är ju ett par vita jeans sjukt snyggt och fräsht nu till våren också.
/ Mat / Vardag /

Bananpannkakor

God morgon på er, nu har jag precis ätit en god frukost som bestod av bananpannkakor och en färskpressad apelsin och lime juice. Men nu ska jag bara kolla lite på tv och mysa och sen får jag se vad jag ska göra idag. Jag tänkte att jag skulle träna idag men jag tror jag ska vila en dag, för förra veckan tränade jag varje dag från torsdag till söndag så ska vila idag och sen träna imorgon tror jag. Men jag kanske går ut och går en runda lite senare idag istället, men hoppas att ni får en bra start på denna veckan! 

/ Om mig / Vardag /

Lär känna mig

Vad heter du?
Elsa Henriksson
 
Hur gammal är du?
Jag är 16 år men fyller 17 i juli.
 
Hur lång är du?
Jag tror att jag är 168 eller 169.
 
Har du några syskon?
Ja, jag har en storebror som heter Oscar och är 20 år men han fyller 21 i juli.
 
Favoritfärg?
Asså det är väldigt olika faktiskt, men på kläder är det svart och annars är det väl vitt, grått och svart tror jag.
 
Favorit social media?
Gud vad svårt, de jag använder mest är ju instagram, twitter och snapchat. Och jag kan faktiskt inte välja mellan dem så det får bli alla, haha. 
 
Har du gått på någon sport, isåfall vilken/vilka?
Ja, jag har faktiskt gått på dans, friidrott och basket.
 
Vad är din bästa och sämsta egenskap?
Oj vad svårt, asså min bästa är ju jättesvårt att säga själv men min sämsta tror jag är att jag är ganska blyg om man inte känner mig. Men min bästa är kanske att jag är glad eller trevlig, haha eller ja det tror jag iallfall. 
 
Favoritbloggare?
Min första favorit är helt klart Andrea Hedenstedt för att hon är så himla härlig och hennes inlägg är så fina och inspirerande. Och sen min andra favorit är Linn Ahlborg för att hon har så himla bra stil och jag tycker bara att hennes blogg är jättebra och hon uppdaterar väldigt ofta också, vilket är bra! 
 
Vad längtar du efter just nu?
Just nu längtar jag allra mest till när mamma och jag ska åka på semester tillsammas i maj, gud vad härligt det ska bli! Kan det inte bara vara nu liksom, behöver sol och bad i mitt liv just nu!