/ Inspiration / Outfit / Shopping / Vardag /

Malin GramerKollage: Malin Gramer
 
Solglasögon | Hatt | Väska | Jeans | Tröja | Jacka
En riktigt snygg outfit av Malin Gramer, och om ni gillar hennes outfit så är dessa kläderna på bilden ett bra val för att få en liknande outfit. Själv tycker jag pälsjackan och hatten är riktigt snygga, skulle faktiskt själv vilja ha dem. Och om ni tycker något är snyggt eller vill läsa mer om det så kan ni bara klicka på länkarna för att komma till plagget. Hoppas att ni har en bra dag!
Sponsrat inlägg


/ Mat / Vardag / träning /

Morgonträning & lunch


Imorse cyklade jag till gymmet fast motivationen kanske inte var på topp, och när jag var där kändes det redan bättre. Jag körde lite kondition och ben idag, riktigt härligt. Och nu har jag fixat lite lunch som jag sitter och äter just nu faktiskt, ni kan se på den översta bilden vad den innehåller. Men nu får jag väl ta att fortsätta att äta och sen ska jag hoppa in i duschen, ha en toppendag! 


/ Vardag /

I mina hörlurar just nu


Har precis kommit hem från Malmö där jag har varit hela dagen och shoppat med mina föräldrar. Köpte faktiskt en hel del saker så vill ni se det så kommentera. Men nu sitter jag iallafall och lyssnar på lite musik och väntar på att maten ska bli klar, och dessa är två av favoriterna som spelas. Och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt för är helt slut efter en hel dag av shopping, haha. Men ha en toppenkväll och glöm inte att kommentera ifall ni vill att jag ska visa vad jag köpte idag.